Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε λειτουργία ο σταθμός Αγία Παρασκευή

Στο επιβατικό κοινό παραδίδεται από την Πέμπτη ο Σταθμός του μετρό στην Αγία Παρασκευή, ο οποίος χωροθετείται σε επιφάνεια περίπου τεσσάρων στρεμμάτων. Πρόκειται για τον τριακοστό υπόγειο σταθμό του Μετρό, ο οποίος οριοθετείται μεταξύ των οδών Αγίας Παρασκευής, Πολυδούρη, Θεσσαλονίκης και Εθνάρχου Μακαρίου, στα όρια των Δήμων Αγίας Παρασκευής και Χαλανδρίου και σε απόσταση περίπου 700 μέτρων από τ

  • Ant1
Σε λειτουργία ο σταθμός Αγία Παρασκευή

Στο επιβατικό κοινό παραδίδεται από την Πέμπτη ο Σταθμός του μετρό στην Αγία Παρασκευή, ο οποίος χωροθετείται σε επιφάνεια περίπου τεσσάρων στρεμμάτων.

Πρόκειται για τον τριακοστό υπόγειο σταθμό του Μετρό, ο οποίος οριοθετείται μεταξύ των οδών Αγίας Παρασκευής, Πολυδούρη, Θεσσαλονίκης και Εθνάρχου Μακαρίου, στα όρια των Δήμων Αγίας Παρασκευής και Χαλανδρίου και σε απόσταση περίπου 700 μέτρων από την πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Ο σταθμός διαθέτει τρία υπόγεια επίπεδα και δύο εισόδους- εξόδους εκατέρωθεν της οδού Αγίας Παρασκευής, η οποία συνδέει την πλατεία Αγίας Παρασκευής με την πρώην πλατεία Κένεντυ στο Χαλάνδρι.

Εκτιμάται ότι ο νέος σταθμός θα εξυπηρετεί καθημερινά, είκοσι χιλιάδες επιβάτες. Η απόσταση από την Αγία Παρασκευή εως το Σύνταγμα, θα καλύπτεται σε χρόνο 13 λεπτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v