Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έκρηξη στα διοικητικά δικαστήρια στη Ριανκούρ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στους Αμπελόκηπους και συγκεκριμένα στα διοικητικά δικαστήρια Αθηνών στην οδό Λουίζης Ριανκούρ. Από τις πρώτες πληροφορίες δεν προκύπτει κάτι για τραυματισμούς, αφού είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα από άγνωστο σε τηλεοπτικό σταθμό και το κτήριο είχε εκκενωθεί εγκαίρως, αφού δόθηκε χρονικό περιθώριο περίπου 40 λεπτών. Πληροφορίες της τηλε

  • Ant1
Έκρηξη στα διοικητικά δικαστήρια στη Ριανκούρ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στους Αμπελόκηπους και συγκεκριμένα στα διοικητικά δικαστήρια Αθηνών στην οδό Λουίζης Ριανκούρ.

Από τις πρώτες πληροφορίες δεν προκύπτει κάτι για τραυματισμούς, αφού είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα από άγνωστο σε τηλεοπτικό σταθμό και το κτήριο είχε εκκενωθεί εγκαίρως, αφού δόθηκε χρονικό περιθώριο περίπου 40 λεπτών.

Πληροφορίες της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι η έκρηξη ήταν αρκετά ισχυρή και ακούστηκε σε πολλά σημεία της Αθήνας, όπως και ότι από το ωστικό κύμα σημειώθηκαν εκτεταμμένες υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα σε μεγάλη ακτίνα, ενώ έσπασαν και τζάμια στην πρόσοψη του Πρωτοδικείου και σε γύρω κτήρια.

Υπενθυμίζεται ότι στο κτήριο της οδού Λουίζης Ριανκούρ στεγάζονται το Διοικητικό Εφετείο και το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθήνας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v