Σημίτης: «Υποκρισία» η ανακίνηση του θέματος των swaps

Υποκρισία και παραπληροφόρηση που εξυπηρετούν σκοπιμότητες «βλέπει» ο Κώστας Σημίτης στην ανακίνηση του θέματος των Swaps. Αφορμή στάθηκε το πρωτοσέλιδο της Real News σύμφωνα με το οποίο η εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση μετατροπής μέρους του δημοσίου χρέους σε ευρώ από την Goldman Sachs το 2001 «σκόνταψε» στον πρώην πρωθυπουργό και τα μέλη της κυβέρνησής του.

  • Ant1
Σημίτης: «Υποκρισία» η ανακίνηση του θέματος των swaps

Υποκρισία και παραπληροφόρηση που εξυπηρετούν σκοπιμότητες «βλέπει» ο Κώστας Σημίτης στην ανακίνηση του θέματος των Swaps.

Αφορμή στάθηκε το πρωτοσέλιδο της Real News, σύμφωνα με το οποίο η εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση μετατροπής μέρους του δημοσίου χρέους σε ευρώ από την Goldman Sachs το 2001 «σκόνταψε» στον πρώην πρωθυπουργό και τα μέλη της κυβέρνησής του.

Όπως αναφέρει ο κ. Σημίτης, «οι υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν ήδη αποφανθεί δημόσια ότι οι ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης το 2001 ανταποκρίνονταν στους κοινοτικούς κανόνες και τις πρακτικές που εφάρμοσαν και άλλες χώρες την ίδια εποχή και σε παρόμοια έκταση».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v