Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ντουντού: «Ερυθρόλευκο το 2011»

Το 2011 θα είναι «ερυθρόλευκο», σύμφωνα με τον Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού έστειλε τις ευχές του μέσω του διαδικτύου στους φίλους της ομάδας του Πειραιά. «Καλή χρονιά σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στην ομάδα μου τον Ολυμπιακό και τους φίλους μου. Το 2011 θα είναι η χρονιά μας. Ελπίζω σε πολλές νίκες στο νέο έτος και στην επιστροφή στη θέση που μας αξίζει, που είναι η κορυφή

  • Ant1
Ντουντού: «Ερυθρόλευκο το 2011»

Το 2011 θα είναι «ερυθρόλευκο», σύμφωνα με τον Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού έστειλε τις ευχές του μέσω του διαδικτύου στους φίλους της ομάδας του Πειραιά.

«Καλή χρονιά σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στην ομάδα μου τον Ολυμπιακό και τους φίλους μου. Το 2011 θα είναι η χρονιά μας. Ελπίζω σε πολλές νίκες στο νέο έτος και στην επιστροφή στη θέση που μας αξίζει, που είναι η κορυφή. Τώρα ξεκουράζομαι με την οικογένειά μου, αλλά σύντομα θα επιστρέψω», αναφέρει ο Βραζιλιάνος μέσος και καταλήγει γράφοντας «… pame, pame to championship».

Ο Ντουντού επίσης αναφέρει στο μήνυμά του: «Εύχομαι σε όλους ένα τέλειο 2011 και ο Θεός να μας ευλογήσει ακόμη περισσότερο. Καλή χρονιά σε όλους», ενώ δίνει χαιρετισμούς στους φίλους και συγχωριανούς του ευχαριστώντας τους για τον τρόπο που τον αγκάλιασαν στο διάστημα που βρίσκεται στην πατρίδα του για την αποθεραπεία του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v