Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος γύρος κινητοποιήσεων στα ΜΜΜ

Συνεχίζεται από τη Δευτέρα η ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό που επιλέγει να μετακινηθεί με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ήδη έχει εξαγγελθεί στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το τραμ. Στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 16.00 πραγματοποιείται την ίδια ημέρα και στον Ηλεκτρικό. Τη Δευτέρα αναμένονται και γενικές συνελεύσεις για να καθοριστε

  • Ant1
Νέος γύρος κινητοποιήσεων στα ΜΜΜ

Συνεχίζεται από τη Δευτέρα η ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό που επιλέγει να μετακινηθεί με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ήδη έχει εξαγγελθεί στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το τραμ. Στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 16.00 πραγματοποιείται την ίδια ημέρα και στον Ηλεκτρικό.

Τη Δευτέρα αναμένονται και γενικές συνελεύσεις για να καθοριστεί η περαιτέρω στάση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες.

Εν τω μεταξύ, κλειστό παραμένει από την Πέμπτη και για δύο εβδομάδες το τμήμα Ειρήνη-Κηφισιά, του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, λόγω εργασιών ανακαίνισης της Σιδηροδρομικής Γραμμής. Για το ανωτέρω τμήμα το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με τη λεωφορειακή γραμμή Χ5.

Παράλληλα, από την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011 επαναλειτουργεί στην άνοδο και κάθοδο ο σταθμός ΚΑΤ. Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζει να είναι εκτός λειτουργίας το τμήμα Μοναστηράκι - Αττική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v