Αντιδράσεις για το ταξίδι Παπανδρέου στην Τουρκία

Αντιδράσεις προκάλεσε η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία και οι συνομιλίες που είχε με τον Ταγίπ Ερντογάν. «Η συμμετοχή του πρωθυπουργού στην ετήσια συνάντηση των Τούρκων Διπλωματών, στο Ερζερούμ και οι εν κρυπτώ συζητήσεις με τον Τούρκο Πρωθυπουργό, συσκότισαν περισσότερο τις δοκιμαζόμενες, αυτόν τον καιρό, ελληνοτουρκικές σχέσεις, προκαλώντας ερωτηματικά, προβληματισμό και ανησυχία»,

  • Ant1
Αντιδράσεις για το ταξίδι Παπανδρέου στην Τουρκία

Αντιδράσεις προκάλεσε η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία και οι συνομιλίες που είχε με τον Ταγίπ Ερντογάν.

«Η συμμετοχή του πρωθυπουργού στην ετήσια συνάντηση των Τούρκων Διπλωματών, στο Ερζερούμ και οι εν κρυπτώ συζητήσεις με τον Τούρκο Πρωθυπουργό, συσκότισαν περισσότερο τις δοκιμαζόμενες, αυτόν τον καιρό, ελληνοτουρκικές σχέσεις, προκαλώντας ερωτηματικά, προβληματισμό και ανησυχία», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Δ. Αβραμόπουλος.

Ο ΛΑΟΣ, σε ανακοίνωσή του, καλεί τον κ. Παπανδρέου να καταθέσει στεφάνι στο Άσκαλε, «τον παρακείμενο τόπο μαρτυρίας χιλιάδων Ποντίων και Ελλήνων Μικρασιατών».

Για «συνέχιση της πολιτικής της μυστικής διπλωματίας» εκ μέρους του πρωθυπουργού έκανε λόγο ο Κ. Ήσυχος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΣΥΝ.

Για «κλίμα μυστικής διπλωματίας το οποίο υπονομεύει την όποια ειλικρινή προσπάθεια προσέγγισης», μίλησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v