Αλλαγές στο σχήμα της Νέας Δημοκρατίας

Αλλαγές στο σχήμα της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος διατηρεί τους δύο αντιπροέδρους. Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος αναλαμβάνει συντονιστής του τομέα Εξωτερικών και Άμυνας, ενώ Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αναλαμβάνει ο Γιάννης Μιχελάκης. Παράλληλα, καθιερώνεται τομέας Μέσων Ενημέρωσης με επικεφαλής τον Σίμο Κεδίκογλου. Στο οικονομικό επιτελείο παραμένει

  • Ant1
Αλλαγές στο σχήμα της Νέας Δημοκρατίας

Αλλαγές στο σχήμα της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος διατηρεί τους δύο αντιπροέδρους.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος αναλαμβάνει συντονιστής του τομέα Εξωτερικών και Άμυνας, ενώ Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αναλαμβάνει ο Γιάννης Μιχελάκης. Παράλληλα, καθιερώνεται τομέας Μέσων Ενημέρωσης με επικεφαλής τον Σίμο Κεδίκογλου.

Στο οικονομικό επιτελείο παραμένει ο κ. Σαμαράς με αναπληρωτές τους Χρήστο Σταϊκούρα, Νότη Μηταρακη και Γιάννη Βρούτση.

Ο κ. Κώστας Τζαβάρας αναλαβαίνει τον τομέα Δικαιοσύνης με αναπληρωτή τον κ. Κώστα Καραγκούνη, την ώρα που στον τομέα Προστασίας του Πολίτη θα βρεθεί ο Θανάσης Μάρκος και στον τομέα Περιβάλλοντος ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στον τομέα Υγείας περνάει ο κ. Θανάσης Γιαννόπουλος, ενώ τη θέση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Δένδιας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v