Έκανε την ανατροπή η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε τη μεγάλη ανατροπή και νίκησε 4-2 την Βιγιαρεάλ, την παράσταση όμως δεν έκλεψαν οι παίκτες αλλά ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος πήγε και πανηγύρισε προκλητικά το γκολ του Κακά μπροστά από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να του πετάξει μπουκάλι ο Κάνι. Στο αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι, τα κίτρινα υποβρύχια αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν με τον Κάνι στο 6'

  • Ant1
Έκανε την ανατροπή η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε τη μεγάλη ανατροπή και νίκησε 4-2 την Βιγιαρεάλ, την παράσταση όμως δεν έκλεψαν οι παίκτες αλλά ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος πήγε και πανηγύρισε προκλητικά το γκολ του Κακά μπροστά από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να του πετάξει μπουκάλι ο Κάνι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι, τα κίτρινα υποβρύχια αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν με τον Κάνι στο 6', για να απαντήσει η Βασίλισσα δύο λεπτά αργότερα με τον Ρονάλντο. Στο 17' ο Ρούμπεν με ωραία ενέργεια πάγωσε εκ νέου το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, για να αναλάβει και πάλι δράση ο συνήθης ύποπτος Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος ισοφάρισε με κεφαλιά στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και στο 78ο λεπτό έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κακά στο πρώτο του γκολ μετά τον τραυματισμό του, γράφοντας το τελικό 4-2 για την ομάδα του Μουρίνιο που παρέμεινε δύο πόντους πίσω από τη Μπαρτσελόνα.

Ο Κέβιν Νταγκλίς δεν πρόλαβε να χαρεί ούτε ένα λεπτό την επιστροφή του στον πάγκο της Λίβερπουλ, αφού ο διαιτητής Γουέμπ ανακάλυψε πέναλτι στο 36ο δευτερόλεπτο στο μαρκάρισμα του Άγκερ στον Μπερμπάτοφ. Ο Ράιαν Γκιγκς από την άσπρη βούλα χάρισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, αφού η Λίβερπουλ έμεινε και με 10 παίκτες στο 32 λόγω της κόκκινης του Τζέραρντ.

Στο ιταλικό πρωτάθλημα, ο Ντινατάλε άνοιξε το σκορ στο 35 για την Ουντινέζε, για να απαντήσει η Μίλαν με τον Πάτο μετά από ασίστ του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Η Ουντινέζε όμως πέτυχε και 2ο γκολ μέσα στην έδρα της Μίλαν με την κεφαλιά του Σάντσεζ, για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 1-3 ο Ντι Νατάλε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Οι αποδοκιμασίες των φίλων της Μίλαν μετατράπηκαν πολύ γρήγορα σε πανηγυρισμούς, αφού η ομάδα τους μείωσε με το αυτογκόλ του Μπενάτια στο 78' και ισοφάρισε με τον Πάτο 4 λεπτά αργότερα μετά από ωραία ενέργεια του Κασάνο. Ωστόσο το παιχνίδι του ιταλικού πρωταθλήματος επεφύλασσε και άλλες συγκινήσεις, αφού η Ουντινέζε έκανε το 3-4 στο 89 με τον Ντένις, για να γράψει τον επίλογο της αναμέτρησης με ωραία ενέργεια ο Ιμπραίμοβιτς, ισοφαρίζοντας σε 4-4.

Στην Σικελία, η Κατάνια βρέθηκε σε θέση οδηγού στο 72ο λεπτό με τον Γκομεζ, υπολόγιζε όμως δίχως τον Καμπιάσο. Ο Αργεντινός αμυντικός χαφ ισοφάρισε για την Ίντερ στο 74 μετά από ασίστ του Στάνκοβιτς και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο 79ο λεπτό με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαικόν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v