Ταξίδι αστραπή Αδαμίδη-Γκρέταρσον στο Μιλάνο

Ταξίδι αστραπή πραγματοποίησαν ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Άρναρ Γκρέταρσον στο Μιλάνο, προκειμένου να τρέξουν τις μετεγγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ. Ο Ισπανός Μίτσελ αποτελεί τον διακαή πόθο του Μανόλο Χιμένεθ, ενώ ο Γιον Φιόλουσον δοκιμάζεται ήδη στη Σπάτα. Όπως είναι φυσιολογικό το «διπλό» στις Σέρρες πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού αυτή την στιγμή προέχει η μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο σκοπός

  • Ant1
Ταξίδι αστραπή Αδαμίδη-Γκρέταρσον στο Μιλάνο

Ταξίδι αστραπή πραγματοποίησαν ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Άρναρ Γκρέταρσον στο Μιλάνο, προκειμένου να τρέξουν τις μετεγγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ. Ο Ισπανός Μίτσελ αποτελεί τον διακαή πόθο του Μανόλο Χιμένεθ, ενώ ο Γιον Φιόλουσον δοκιμάζεται ήδη στη Σπάτα.

Όπως είναι φυσιολογικό το «διπλό» στις Σέρρες πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού αυτή την στιγμή προέχει η μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο σκοπός του ταξιδιού των Αδαμίδη και Γκρέταρσον στο Μιλάνο δεν έχει ακόμη διαρρεύσει. Ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές των δύο ανδρών δεν έγιναν για κάποιον δανεικό από την Ίντερ ή την Μίλαν, αλλά για ποδοσφαιριστή από άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η συνάντηση έγινε στην πόλη του ιταλικού Βορρά, προκειμένου να μοιραστεί η απόσταση.

Εξελίξεις αναμένονται και για τον δανεισμό του Μίτσελ από την Μπέρμιγχαμ. Οι επαφές της διοίκησης της ΑΕΚ με τους αξιωματούχους της αγγλικής ομάδας βρίσκονται σε καλό δρόμο και όλα δείχνουν πως ο Ισπανός αμυντικός χαφ θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ.

Την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο Γιον Φιόλουσον. Ο 21χρονος Ισλανδός κεντρικός αμυντικός θα δοκιμαστεί και τις επόμενες ημέρες και εφόσον ικανοποιήσει τον Χιμένεθ θα αποκτηθεί. Άλλωστε πρόκειται για μια μετεγγραφή που δεν θα επιβαρύνει και πολύ τα ταμεία της ΠΑΕ, με την Φραμ να ζητά περί τα 150.000 ευρώ και τον διεθνή Ισλανδό στόπερ να μην αξιώνει περισσότερα από 100.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v