Εν αναμονή της Γενικής Συνέλευσης στον ΠΑΟ

Τη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα (17/01) αναμένουν στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά του συλλόγου. Ο Δημήτρης Γόντικας, που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να μείνει ως προεδρεύον την ΠΑΕ μέχρι το καλοκαίρι, αναμένεται να έχει συνάντηση τις επόμενες ημέρες με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να μάθει τις προθέσεις του μεγ

  • Ant1
Εν αναμονή της Γενικής Συνέλευσης στον ΠΑΟ

Τη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα (17/01) αναμένουν στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Γόντικας, που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να μείνει ως προεδρεύων την ΠΑΕ μέχρι το καλοκαίρι, αναμένεται να έχει συνάντηση τις επόμενες ημέρες με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να μάθει τις προθέσεις του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΠΑΕ, η απόφαση του οποίου, πάντως, είναι να μην ασχοληθεί ενεργά με τον Παναθηναϊκό.

Τα αποτελέσματα της παραπάνω συνάντησης αναμένεται να κρίνουν πολλά ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης την επόμενη εβδομάδα

Στο αγωνιστικό μέρος, δύο μεγάλοι σύλλογοι της Βραζιλίας, η Κορίνθιανς και η Ιντερνασιονάλ, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, Ζιλμπέρτο Σίλβα, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ακόμη ωστόσο δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία του Παναθηναϊκού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v