Στον Πανιώνιο ο Μήτρογλου

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να «πάγωσε» τη μετεγγραφή Μπερνάρ Κουμορτζί, ο Κώστας Μήτρογλου όμως θα πάει δανεικός στον Πανιώνιο για τους επόμενους έξι μήνες. Πρόταση από το εξωτερικό δεν ήρθε ποτέ και έτσι ο 22χρονος επιθετικός αποφάσισε να τεθεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Τάκη Λεμονή. Ο Μήτρογλου, ο οποίος θέλει να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακού, στάθμισε όλα τα δεδομένα και έκρινε πως δεν έπρεπ

  • Ant1
Στον Πανιώνιο ο Μήτρογλου

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να «πάγωσε» τη μετεγγραφή Μπερνάρ Κουμορτζί, ο Κώστας Μήτρογλου όμως θα πάει δανεικός στον Πανιώνιο για τους επόμενους έξι μήνες. Πρόταση από το εξωτερικό δεν ήρθε ποτέ και έτσι ο 22χρονος επιθετικός αποφάσισε να τεθεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Τάκη Λεμονή.

Ο Μήτρογλου, ο οποίος θέλει να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακού, στάθμισε όλα τα δεδομένα και έκρινε πως δεν έπρεπε να πάει κόντρα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είχε υποσχεθεί τον νεαρό επιθετικό στον πρόεδρο του Πανιωνίου, Γεράσιμο Βεντούρη.

Ο δανεισμός του Μήτρογλου στον Πανιώνιο δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει αμέσως τον Κουμορτζί. Σύμφωνα με πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απλώσει τα δίχτυα τους στην ξένη αγορά για την εύρεση αμυντικού χαφ. Αν δεν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, τότε οι πειραιώτες δεν αποκλείεται να στραφούν και πάλι στην περίπτωση του Γκανέζου ανασταλτικού χαφ.

Όσον αφορά τους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Πανσερραϊκό για τους Γεωργιάδη και Ανάκογλου και με τον Ηρακλή για τον Βέλλιο. Η αρχή είχε γίνει το καλοκαίρι με την συμφωνία για τον Παπάζογλου και η συνέχεια δόθηκε πριν από λίγες ημέρες με την μετεγγραφή του Μανιάτη.

Σύμφωνα με την Εκίπ ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Αμπντούν της Καβάλας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να εκτίσει ο Αριέλ Ιμπαγάσα την ποινή της μιας αγωνιστικής της τιμωρίας του στο ματς με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v