Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στάσεις εργασίας εκ νέου στα ΜΜΜ

Προσωρινή ήταν η ανακωχή στη σύγκρουση κυβέρνησης και συνδικάτων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η απόφαση που έλαβε την Παρασκευή η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ήταν να προσέλθουν τα σωματεία στο διάλογο. Οι εργαζόμενοι ωστόσο στις οδικές συγκοινωνίες θα προχωρήσουν κανονικά στις στάσεις εργασίας που έχουν εξαγγείλει για την ερχόμενη Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3:30 το με

  • Ant1
Στάσεις εργασίας εκ νέου στα ΜΜΜ

Προσωρινή ήταν η ανακωχή στη σύγκρουση κυβέρνησης και συνδικάτων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η απόφαση που έλαβε την Παρασκευή η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ήταν να προσέλθουν τα σωματεία στο διάλογο. Οι εργαζόμενοι ωστόσο στις οδικές συγκοινωνίες θα προχωρήσουν κανονικά στις στάσεις εργασίας που έχουν εξαγγείλει για την ερχόμενη Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3:30 το μεσημέρι στα λεωφορεία και από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στα τρόλεϊ.

Χωρίς ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα μείνει η πρωτεύουσα την Τρίτη από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα. Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι στο Μετρό ανακοίνωσαν ότι αναστέλλουν τις απεργίες όσο κρατάει ο δημόσιος διάλογος.

Σκληρή, πάντως, ήταν η αντίδραση από κύκλους του Υπουργείου Υποδομών, που διεμήνυσαν στους απεργούς ότι στο διάλογο δεν θα γίνουν δεκτοί όσοι πραγματοποιούν κινητοποιήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v