Χάρμα ιδέσθαι το ματς στο Περιστέρι

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ατρόμητος νίκησε 4-2 την Κέρκυρα στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League. Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 20ό λεπτό. Ο Σαγκανόφσκι βρήκε τον Αναστασάκο και ο Έλληνας επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών του Γιώργου Δώνη για το 1-0,

  • Ant1
Χάρμα ιδέσθαι το ματς στο Περιστέρι

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ατρόμητος νίκησε 4-2 την Κέρκυρα στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 20ό λεπτό. Ο Σαγκανόφσκι βρήκε τον Αναστασάκο και ο Έλληνας επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών του Γιώργου Δώνη για το 1-0, ήρθε η ισοφάριση. Ο Ιωάννου με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Μιχαηλίδη, που δεν κατάφερε να αποκρούσει σταθερά και ο Καλαντζής δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 1-1. Ωστόσο, ο Αναστασάκος χτύπησε εκ νέου. Με σουτ έξω από την περιοχή, ο επιθετικός των γηπεδούχων έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου στο 29ο λεπτό.

Η απάντηση της Κέρκυρας ήρθε στο 54’, με τον Τσίγκα να βρίσκεται αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και να ισοφαρίζει σε 2-2. Ο Ατρόμητος πήρε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και έκανε το 3-2 με το σουτ του Καμαρά μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 59’.

Τον επίλογο της αναμέτρησης έγραψε ο Σαρμιέντο στο 67ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 για τους γηπεδούχους.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (Σαμπού 46’), Μοαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Ολιβέιρα, Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Καμαρά (Φαβάλι 81’), Σαγκανόφσκι.
Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Γιάντσης (64’ Ιωάννου Η.), Ιωάννου Δ., Μακρής, Στολτίδης, Γκουστάβο, Επστάιν, Καλαντζής (Λαμπρόπουλος 72’), Τσίγκας (Φλαβίνιο 78’).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v