Απετράπησαν βομβιστικές επιθέσεις

Κύμα βομβιστικών επιθέσεων στην Αθήνα εκτιμά ότι απέτρεψε η Αντιτρομοκρατική με τις αιφνιδιαστικές συλλήψεις αρχικά των τεσσάρων νεαρών σε Βύρωνα και Ταύρο και της 27χρονης Γερμανίδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε ηλεκτρονικό αρχείο, που βρέθηκε στο διαμέρισμα της οδού Κορδελιού στον Βύρωνα εντοπίστηκε σχέδιο εξασέλιδης προκήρυξης οργάνωσης με απροσδιόριστη ακόμη ονομασία, που θα αναλάμβανε την ευθύνη γ

  • Ant1
Απετράπησαν βομβιστικές επιθέσεις

Κύμα βομβιστικών επιθέσεων στην Αθήνα εκτιμά ότι απέτρεψε η Αντιτρομοκρατική με τις αιφνιδιαστικές συλλήψεις αρχικά των τεσσάρων νεαρών σε Βύρωνα και Ταύρο και της 27χρονης Γερμανίδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε ηλεκτρονικό αρχείο, που βρέθηκε στο διαμέρισμα της οδού Κορδελιού στον Βύρωνα εντοπίστηκε σχέδιο εξασέλιδης προκήρυξης οργάνωσης με απροσδιόριστη ακόμη ονομασία, που θα αναλάμβανε την ευθύνη για σειρά χτυπημάτων έως και το πρωί της Δευτέρας, που ξεκινά η δίκη των κατηγορούμενων για συμμετοχή στη "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς".

Το ενδιαφέρον των διωκτικών αρχών προσελκύει μεταξύ των ευρημάτων λίστα με δεκάδες ονόματα δικαστικών από όλη τη χώρα, σε κάποιους από τους οποίους υπήρχε αναγραφή των διευθύνσεων και τηλεφώνων τους. Εντοπίστηκαν ακόμα και σχεδιαγράμματα κάποιων περιοχών, κυρίως της Περιφέρειας, χωρίς όμως σε αυτές να υπάρχει οτιδήποτε, που μπορεί να θεωρηθεί ως υποψήφιος στόχος.

Παραλληλα, στη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και απολογήθηκαν το πρωί του Σαββάτου οι τέσσερις συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για τον εμπρησμό οχημάτων της ΔΕΗ τον περασμένο Οκτώβρη.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, εν τω μεταξύ, εξετάζονται τα ευρήματα, που κατασχέθηκαν μετά την κατ' οίκον έρευνα στο σπίτι τής 27χρονης Γερμανίδας στην οδό Κιουταχείας 17 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v