Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ

Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, αλλά με μειωμένη, λόγω της κυβερνητικής φθοράς, την ψαλίδα έναντι της Νέας Δημοκρατίας, αποτυπώνουν δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο. Στην έρευνα της ALCO για το «Πρώτο Θέμα», το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 22,2% με προβάδισμα 3,8 μονάδων έναντι της ΝΔ. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 8% και ο ΛΑΟΣ με 5,3%, ενώ κάτω από το κοινοβουλευτικό κατώφλι του 3% κινούνται τα υπόλο

  • Ant1
Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ

Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, αλλά με μειωμένη, λόγω της κυβερνητικής φθοράς, την ψαλίδα έναντι της Νέας Δημοκρατίας, αποτυπώνουν δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο.

Στην έρευνα της ALCO για το «Πρώτο Θέμα», το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 22,2% με προβάδισμα 3,8 μονάδων έναντι της ΝΔ. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 8% και ο ΛΑΟΣ με 5,3%, ενώ κάτω από το κοινοβουλευτικό κατώφλι του 3% κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Στην έρευνα της MARK για το «Έθνος της Κυριακής», το ΠΑΣΟΚ αυξάνει την διαφορά έναντι της ΝΔ στο 6,8% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 7,8%, ο ΛΑΟΣ με 4,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ με 3%. Και στις δυο δημοσκοπήσεις η αδιευκρίνιστη ψήφος υπερβαίνει το 20%.

Με την αναγωγή στα έγκυρα στη δημοσκόπηση της ALCO, το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 28,9% έναντι 24% που έχει η ΝΔ και στη δημοσκόπηση της MARC το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 36,8% έναντι 27,8% της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v