Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πολέμης: «Ευχαριστώ, αλλά δεν…»

Ο Αδαμάντιος Πολέμης έβαλε τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει την προεδρία του Παναθηναϊκού. Με ανακοίνωση του ο Έλληνας εφοπλιστής ξεκαθάρισε πως απλά θα διατηρήσει το πόστο του στην ομάδα. «Θέλω να σας ανακοινώσω ότι μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να μην θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», αναφέρει μεταξύ άλλων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Παναθηναϊκού.

  • Ant1
Πολέμης: «Ευχαριστώ, αλλά δεν…»

Ο Αδαμάντιος Πολέμης έβαλε τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει την προεδρία του Παναθηναϊκού. Με ανακοίνωση του ο Έλληνας εφοπλιστής ξεκαθάρισε πως απλά θα διατηρήσει το πόστο του στην ομάδα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρεται:

Ο μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κ. Αδαμάντιος Πολέμης, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ.

«Θέλω να σας ανακοινώσω ότι μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να μην θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους μετόχους και τα μέλη του ΔΣ για την υποστήριξή τους. Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως μέλος του ΔΣ, όπως έχω κάνει μέχρι σήμερα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v