Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εύκολα στην Τρίπολη η ΑΕΚ

Με «κεκτημένη ταχύτητα» από το «διπλό» στις Σέρρες, η ΑΕΚ πανηγύρισε μία ακόμη εκτός έδρας νίκη στην Τρίπολη, ξεπερνώντας εύκολα με 3-0 το εμπόδιο του Αστέρα. Ο «δικέφαλος» ισοβάθμησε με τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους οι οποίοι μπήκαν σε περιπέτειες, αφού βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη. Το παιχνίδι αυτό αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Βαγγέλη Βλάχου στον π

  • Ant1
Εύκολα στην Τρίπολη η ΑΕΚ

Με «κεκτημένη ταχύτητα» από το «διπλό» στις Σέρρες, η ΑΕΚ πανηγύρισε μία ακόμη εκτός έδρας νίκη στην Τρίπολη, ξεπερνώντας εύκολα με 3-0 το εμπόδιο του Αστέρα. Ο «δικέφαλος» ισοβάθμησε με τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους οι οποίοι μπήκαν σε περιπέτειες, αφού βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.

Το παιχνίδι αυτό αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Βαγγέλη Βλάχου στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, καθώς η αρκαδική ΠΑΕ γνωστοποίησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης δεν είχε πολλά πράγματα να επιδείξει, με την ΑΕΚ να έχει τον απόλυτο έλεγχο, αλλά να μην μπορεί να πατήσει την περιοχή του Ματίας Ντεγκρά. Η Ένωση περιορίστηκε σε μακρινά σουτ, τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο. Το σουτ του Γκερέιρο στο 10’ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντεγκρά, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Σκόκο στο 21ο λεπτό. Πέντε λεπτά αργότερα η προσπάθεια του Λαγού πέρασε άουτ, με τους γηπεδούχους να απειλούν στην επόμενη φάση για πρώτη και τελευταία φορά στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Σάχα έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Λαδάκη.

Η ΑΕΚ μετέτρεψε το ντέρμπι σε… υγιεινό περίπατο στην επανάληψη. Στο 47’ ο Σκόκο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Νασούτι γύρισε μέσα στην περιοχή και ο Νίκος Λυμπερόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντεγκρά. Το γκολ μεταμόρφωσε προς το καλύτερο τους φιλοξενούμενους και αποδιοργάνωσε τους γηπεδούχους. Εννιά λεπτά αργότερα ο Μπλάνκο πήρε τη μπάλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, πέρασε τον Ουριμπάρι και με δυνατό σουτ κεραυνοβόλησε τον Ντεγκρά, διπλασιάζοντας τα τέρματα της Ένωσης. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με πέναλτι ο Σκόκο στο 76ο λεπτό, σε φάση… «εφεύρεση» του διαιτητή Κάκου που είδε παράβαση σε απλή επαφή των Πουλίδο και Γιάχιτς.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Ορόθκο, Μπαστία, Λαδάκης (72’ Μπακασέτας), Καρέρα (59’ Αρσενίεβιτς), Ουντότζι (63’ Ροτζέριο), Φορτούνης, Φρανκού.
ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας (57’ Γιάχιτς), Καράμπελας, Μανωλάς (38’ Νασούτι), Δέλλας, Μάκος (77’ Ντιόπ), Γκερέιρο, Σκόκο, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v