Κινητοποιήσεις για τα αφορολόγητα καύσιμα

Συμβολικό αποκλεισμό της ελληνικής μεθορίου με την ΠΓΔΜ στο σταθμό των Ευζώνων πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας για μισή ώρα οι βενζινοπώλες της ευρύτερης περιοχής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της κυβέρνησης να επαναλειτουργήσουν τα πρατήρια διάθεσης αφορολόγητων πετρελαιοειδών προϊόντων σε τρεις μεθοριακούς σταθμούς. Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλά

  • Ant1
Κινητοποιήσεις για τα αφορολόγητα καύσιμα

Συμβολικό αποκλεισμό της ελληνικής μεθορίου με την ΠΓΔΜ στο σταθμό των Ευζώνων πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας για μισή ώρα οι βενζινοπώλες της ευρύτερης περιοχής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της κυβέρνησης να επαναλειτουργήσουν τα πρατήρια διάθεσης αφορολόγητων πετρελαιοειδών προϊόντων σε τρεις μεθοριακούς σταθμούς.

Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας και πρόεδρος των πρατηριούχων του νομού Κιλκίς Γιάννης Μαγλουσίδης προανήγγειλε συνέχιση των κινητοποιήσεων, αν η εν λόγω απόφαση δεν ανακληθεί.

Στάση αναμονής τηρούν την ίδια ώρα οι πρατηριούχοι σε Έβρο και Ιωάννινα. Όπως ανέφεραν οι πρόεδροι των ενώσεών τους Βάσω Καλαϊτζή και Παντελής Κολόκας, εάν τελικά προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, αυτές θα ξεκινήσουν από την Κυριακή και θα αφορούν στον αποκλεισμό της ελληνικής μεθορίου με την Τουρκία, αλλά και την Αλβανία

Σημειώνεται το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων θα εισηγηθεί κατά τη συνεδρίασή του την Πέμπτη τη διεξαγωγή κινητοποιήσεων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επαναλειτουργία των πρατηρίων αφορολόγητων καυσίμων στους μεθοριακούς σταθμούς Κήπων Έβρου, Ευζώνων και Κακαβιάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v