Επικεφαλής ο Γόντικας στον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γόντικας με τους Αδαμάντιο Πολέμη, Γιάννη Βεκρή και Γιώργο Νίκα θα τρέξουν τα θέματα του Παναθηναϊκού έως τη λήξη της περιόδου, όπως αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ την Πέμπτη. Εκτός του Δημήτρη Γόντικα, που ασκεί χρέη προεδρεύοντος συμβούλου, ο Γιώργος Νίκας ορίστηκε β’ αντιπρόεδρος, ενώ ο Γιάννης Βεκρής γ’ αντιπρόεδρος της εταιρείας. Προβληματισμένος παρουσιάστηκε μετά τ

  • Ant1
Επικεφαλής ο Γόντικας στον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γόντικας με τους Αδαμάντιο Πολέμη, Γιάννη Βεκρή και Γιώργο Νίκα θα τρέξουν τα θέματα του Παναθηναϊκού έως τη λήξη της περιόδου, όπως αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ την Πέμπτη. Εκτός του Δημήτρη Γόντικα, που ασκεί χρέη προεδρεύοντος συμβούλου, ο Γιώργος Νίκας ορίστηκε β’ αντιπρόεδρος, ενώ ο Γιάννης Βεκρής γ’ αντιπρόεδρος της εταιρείας.

 Προβληματισμένος παρουσιάστηκε μετά τη λήξη της συνεδρίασης ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Δεν βρέθηκε πρόεδρος για να αναλάβει να οδηγήσει το καράβι σε ασφαλές λιμάνι».

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας, ξεκαθάρισε πως «αν με χρειαστεί κάτι η ομάδα, θα είμαι στη διάθεσή της».

Λακωνικός στις δηλώσεις του ήταν ο Δημήτρης Γόντικας: «Δεν έχω να πω πολλά. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας», ενώ ο Γιώργος Νίκας σχολίασε: «Σε μια δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει Παναθηναϊκή ομοψυχία. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός και έχει κόσμο και μετόχους που θα σταθούν κοντά στην διοίκηση».

Τέλος, ο Αδαμάντιος Πολέμης, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της ομάδας από το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v