Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Μαύρη τρύπα» 1 εκ ευρώ στο πρώην ΕΤΕΧ

Υπόθεση υπεξαίρεσης από το πρώην επικουρικό ταμείο της Χωροφυλακής εξετάζεται τους τελευταίους δύο μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, από αστυνομικούς της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων τής Αστυνομίας. Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, η μαύρη τρύπα στο πρώην ΕΤΕΧ, υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ και δεν αποκλείεται να αγγίξει ακόμη και το 1 εκατ. ευρώ.

  • Ant1
«Μαύρη τρύπα» 1 εκ ευρώ στο πρώην ΕΤΕΧ

Υπόθεση υπεξαίρεσης από το πρώην επικουρικό ταμείο της Χωροφυλακής εξετάζεται τους τελευταίους δύο μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, από αστυνομικούς της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων τής Αστυνομίας.

Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, η μαύρη τρύπα στο πρώην ΕΤΕΧ, υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ και δεν αποκλείεται να αγγίξει ακόμη και το 1 εκατ. ευρώ.

Η «μαύρη τρύπα» ανακαλύφθηκε μετά τον τελευταίο διαχειριστικό έλεγχο που έγινε στο πλαίσιο της συνένωσης των επικουρικών ταμείων όλων των σωμάτων ασφαλείας. Σύμφωνα με τις διαπιστώσεις στην υπόθεση υπεξαίρεσης εμπλέκονται κάποιοι πολιτικοί υπάλληλοι που μάλλον έχουν συνταξιοδοτηθεί αλλά και εν ενεργεία αστυνομικοί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών.

Ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί το ύψος της υπεξαίρεσης, ούτε το χρονικό εύρος στο οποίο γινόταν η απάτη. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v