Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κόντρα Μουρίνιο με Βαλντάνο

Ο Μουρίνιο κέρδισε την πρώτη μάχη από τον Βαλντάνο με την απόκτηση του Αντεμπαγιόρ, όμως ο εμφύλιος στην Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχιστεί μέχρι τελικής πτώσης έως το καλοκαίρι, όταν ο ένας από τους δύο αποχωρήσει από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Η επιθυμία του Πορτογάλου για τη μετεγγραφή ενός στράικερ έγινε πραγματικότητα, με την Ρεάλ να παίρνει δανεικό τον Αντεμπαγιόρ από την Μάντσεστερ Σίτι για έξι μήν

  • Ant1
Κόντρα Μουρίνιο με Βαλντάνο

Ο Μουρίνιο κέρδισε την πρώτη μάχη από τον Βαλντάνο με την απόκτηση του Αντεμπαγιόρ, όμως ο εμφύλιος στην Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχιστεί μέχρι τελικής πτώσης έως το καλοκαίρι, όταν ο ένας από τους δύο αποχωρήσει από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η επιθυμία του Πορτογάλου για τη μετεγγραφή ενός στράικερ έγινε πραγματικότητα, με την Ρεάλ να παίρνει δανεικό τον Αντεμπαγιόρ από την Μάντσεστερ Σίτι για έξι μήνες, με οψιόν αγοράς 15 εκατομμύρια ευρώ. Ο επιθετικός από το Τόνγκο πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει 4 εκατομμύρια ευρώ έως το καλοκαίρι.

Ο Αντεμπαγιόρ αποτελεί άθελα του ένα ακόμη σημείο τριβής ανάμεσα στους Μουρίνιο και Βαλντάνο που έχουν διχάσει τους πάντες στο στρατόπεδο της Βασίλισσας: τους παίκτες, τους οπαδούς, ακόμη και τις εφημερίδες, με την As να υποστηρίζει το Μουρίνιο και την Marca να τάσσεται υπέρ του Βαλντάνο.

Ο Πορτογάλος απαγόρεψε στον διευθυντή ποδοσφαίρου την είσοδο στα αποδυτήρια πριν και μετά τους αγώνες, καθώς επίσης και τις επισκέψεις στο προπονητικό κέντρο, δίνοντας τελεσίγραφο στον Φλορεντίνο Πέρεθ πως το καλοκαίρι θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στον Βαλντάνο και αυτόν.

Στο μεταξύ, σάλος έχει ξεσπάσει στην Ισπανία με την τηλεοπτική διαφήμιση, στην οποία παρουσιάζονται οι παίκτες της Σεβίλλης βαμμένοι πολεμιστές να φωνάζουν στη μητρική γλώσσα του Μουρίνιο πως θα τον αφήσουν χωρίς τίτλο εν όψει του ημιτελικού των δύο ομάδων για το Κόπα ντελ Ρέι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v