Από 1/2 η ένταξη στο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ Οίκον

Από την ερχόμενη Τρίτη, 1η Φεβρουαρίου, μέχρι τις 31 Μαρτίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στις τράπεζες Άλφα, Εθνική, Πειραιώς και Eurobank-Ergasias αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ Οίκον, που παρέχει επιδοτήσεις, άτοκα και χαμηλότοκα δάνεια για βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης κατοικιών. Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει τρείς κατηγορίες κινήτρων, η ένταξη στις οποίες γίνε

  • Ant1
Από 1/2 η ένταξη στο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ Οίκον

Από την ερχόμενη Τρίτη, 1η Φεβρουαρίου, μέχρι τις 31 Μαρτίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στις τράπεζες Άλφα, Εθνική, Πειραιώς και Eurobank-Ergasias αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ Οίκον, που παρέχει επιδοτήσεις, άτοκα και χαμηλότοκα δάνεια για βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης κατοικιών.

Στο πρόγραμμα μπορεί να ενταχθεί κάθε κτήριο κατοικίας που ικανοποιεί τα ακόλουθα κριτήρια: Χρησιμοποιείται ως κύρια ή πρώτη δευτερεύουσα κατοικία. Βρίσκεται σε περιοχές με τιμή ζώνης χαμηλότερη ή ίση των 1.750 €/τ.μ. Έχει οικοδομική άδεια, που έχει εκδοθεί πριν την 31.12.1979 ή μεταγενέστερα, αλλά νομίμως δεν έχει γίνει μελέτη θερμομόνωσης λόγω υπαγωγής του σχετικού αιτήματος στις μεταβατικές διατάξεις του κανονισμού θερμομόνωσης. Έχει καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Δ.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει τρείς κατηγορίες κινήτρων, η ένταξη στις οποίες γίνεται με βάση το εισόδημα των ενδιαφερομένων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ηλεκτρονική σελίδα του προγράμματος exoikonomisi.ypeka.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v