Προβληματισμός για Σισέ

Προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό για το αν θα παραμείνει ή όχι ο Τζιμπρίλ Σισέ στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στον σύλλογο αυτή τη στιγμή. Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου υποστηρίζουν πως η Γιουβέντους ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ αλλά οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν  πως δεν έχει έρθει καμία πρόταση και ότι δεν πωλείται ο παίκτη

  • Ant1
Προβληματισμός για Σισέ

Προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό για το αν θα παραμείνει ή όχι ο Τζιμπρίλ Σισέ στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στον σύλλογο αυτή τη στιγμή.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου υποστηρίζουν πως η Γιουβέντους ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ αλλά οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν  πως δεν έχει έρθει καμία πρόταση και ότι δεν πωλείται ο παίκτης.

Πάντως, κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Δημήτρης Γόντικας, που έδωσε το «παρών» όπως και τα υπόλοιπα μέλη της (Πολέμης, Νίκας, Βεκρής) κάλεσε τους παίκτες της ομάδας να συνεχίσουν μέχρι τέλους την προσπάθεια παρά τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στα αγωνιστικά, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σεμπαστιάν Λέτο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη τέθηκε στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v