Απέκλεισαν τον Προμαχώνα εργαζόμενοι της ΕΝ.ΚΛΩ

Στο κλείσιμο της ελληνοβουλγαρικής μεθορίου, στο ύψος του σταθμού του Προμαχώνα, προχώρησαν, το πρωί της Δευτέρας, περίπου 250 εργαζόμενοι της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας (ΕΝ.ΚΛΩ.). Διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, καθώς και την ενεργοποίηση της διοικητικής πράξης, η οποία προβλέπει περαιτέρω δανεισμό της εταιρίας (27 εκατομμύρια ευρώ).

  • Ant1
Απέκλεισαν τον Προμαχώνα εργαζόμενοι της ΕΝ.ΚΛΩ

Στο κλείσιμο της ελληνοβουλγαρικής μεθορίου, στο ύψος του σταθμού του Προμαχώνα, προχώρησαν, το πρωί της Δευτέρας, περίπου 250 εργαζόμενοι της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας (ΕΝ.ΚΛΩ.).

Διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, καθώς και την ενεργοποίηση της διοικητικής πράξης, η οποία προβλέπει περαιτέρω δανεισμό της εταιρίας (27 εκατομμύρια ευρώ).

«Είμαστε αποφασισμένοι να μείνουμε στον Προμαχώνα μέχρι και το βράδυ αν χρειαστεί», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Κλωστηρίων Γ΄(Νάουσα), Ηλίας Χαρίσης. Όπως είπε, οι οφειλές της εταιρίας προς τους εργαζομένους υπερβαίνουν τα 15 εκατ. ευρώ και τόνισε πως πρόθεσή τους είναι να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν εργαζόμενοι της εταιρίας και από τις πέντε περιοχές όπου υπάρχουν μονάδες του ομίλου της ΕΝ.ΚΛΩ. στη βόρεια Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v