Στην Αθήνα ο Γιούνκερ

Το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας για την Ευρωζώνη θα απασχολήσει τη συνάντηση που έχει σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα. Ο κ. Γιούνκερ θα συναντηθεί επίσης με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά αλλά και με τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Στις 19.00 αναμένεται η τελετή αναγόρευσης

  • Ant1
Στην Αθήνα ο Γιούνκερ

Το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας για την Ευρωζώνη θα απασχολήσει τη συνάντηση που έχει σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.

Ο κ. Γιούνκερ θα συναντηθεί επίσης με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά αλλά και με τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Στις 19.00 αναμένεται η τελετή αναγόρευσης του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση παρατιθέμενη από τον Πρύτανη της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών προς τιμήν του κ. Γιούνκερ. Τέλος, ο ίδιος θα ξεναγηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης και θα παρακαθίσει σε δείπνο από τον Πρόεδρο της Νομικής Σχολής, κ. Π. Φορτσάκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v