Συνάντηση Σαμαρά με Ιατρικές Ενώσεις

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, συναντάται σήμερα με έξι Ιατρικές Ενώσεις, κατόπιν δικού τους αιτήματος, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Αργότερα ο κ. Σαμαράς θα προεδρεύσει στη σύσκεψη των Υπεύθυνων Τομέων του κόμματος και των αναπληρωτών τους, που θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Το απόγευμα ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Eurogroup Ζαν

  • Ant1
Συνάντηση Σαμαρά με Ιατρικές Ενώσεις

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, συναντάται σήμερα με έξι Ιατρικές Ενώσεις, κατόπιν δικού τους αιτήματος, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Αργότερα ο κ. Σαμαράς θα προεδρεύσει στη σύσκεψη των Υπεύθυνων Τομέων του κόμματος και των αναπληρωτών τους, που θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Το απόγευμα ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και το βράδυ θα παραστεί στην εκδήλωση αναγόρευσης του κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στις 21:00 θα ακολουθήσει δείπνο στο Μουσείο της Ακρόπολης, που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Αθηνών, προς τιμήν του κ. Γιούνκερ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v