Κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις των γιατρών

Με πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή κορυφώνονται σήμερα οι κινητοποιήσεις των γιατρών, που έχουν προκαλέσει έμφραγμα στον χώρο της Υγείας και υποβάλλουν σε μεγάλη ταλαιπωρία χιλιάδες ασφαλισμένους. Σήμερα δεν θα γράφουν συνταγές ούτε οι καταληψίες του υπουργείου, όπου επικρατούσε από το πρωί της Τρίτης το αδιαχώρητο από ασθενείς ή συγγενείς τους για να τους γράψουν τα φάρμακα. Οι απεργίες στο ΙΚΑ

  • Ant1
Κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις των γιατρών

Με πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή κορυφώνονται σήμερα οι κινητοποιήσεις των γιατρών, που έχουν προκαλέσει έμφραγμα στον χώρο της Υγείας και υποβάλλουν σε μεγάλη ταλαιπωρία χιλιάδες ασφαλισμένους.

Σήμερα δεν θα γράφουν συνταγές ούτε οι καταληψίες του υπουργείου, όπου επικρατούσε από το πρωί της Τρίτης το αδιαχώρητο από ασθενείς ή συγγενείς τους για να τους γράψουν τα φάρμακα.

Οι απεργίες στο ΙΚΑ θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή, στα νοσοκομεία αλλά και στα φαρμακεία έως την Πέμπτη, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται παράταση των κινητοποιήσεων.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε πάλι τους γιατρούς σε συνάντηση για να αρθούν οι παρεξηγήσεις σε ό,τι αφορά τις ρυθμίσεις του επίμαχου νομοσχεδίου για την πρωτοβάθμια φροντίδα, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για αντιδράσεις που προέρχονται από συντεχνιακά συμφέροντα.

Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ανακοίνωσαν ότι θα καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο για την Υγεία, η συζήτηση του οποίου ξεκίνησε στη Βουλή και θα ολοκληρωθεί σήμερα το βράδυ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v