Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος πολιτιστικός χώρος από την Alpha Bank

Επί της οδού Σταδίου 40 στο Ισόγειο λειτουργεί, από τα μέσα Ιανουαρίου 2011, νέος χώρος “Alpha Bank – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ”, όπου το κοινό μπορεί να ενημερώνεται για τις πολιτιστικές δραστηριότητες της Τράπεζας.

Νέος πολιτιστικός χώρος από την Alpha Bank
Επί της οδού Σταδίου 40 στο Ισόγειο λειτουργεί, από τα μέσα Ιανουαρίου 2011, νέος χώρος “Alpha Bank – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ”, όπου το κοινό μπορεί να ενημερώνεται για τις πολιτιστικές δραστηριότητες της Τράπεζας, καθώς και να αγοράζει τις διαθέσιμες εκδόσεις της Τραπέζης και του κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου.

Ειδικότερα, στον χώρο παρουσιάζονται όλες οι δράσεις των πολιτιστικών τμημάτων της Τραπέζης, ήτοι της Συλλογής Έργων Τέχνης, της Νομισματικής Συλλογής, της Βιβλιοθήκης και του Ιστορικού Αρχείου και επιπλέον, προβάλλονται το Μουσείο Χαρτονομισμάτων Ιονικής Τραπέζης στην Κέρκυρα και ο Πολιτιστικός Χώρος Alpha Bank στο Ναύπλιο.

Επίσης, γίνεται παρουσίαση φωτογραφικών εκθέσεων, με πρώτη την έκθεση της Νομισματικής Συλλογής με τίτλο “Ταξίδι στα νησιά. Νομισματικές μαρτυρίες”, η οποία προβάλλει αρχαία νομίσματα της Συλλογής από τα Επτάνησα, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 08.30-16.30

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v