Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δημιουργούν προσδοκίες οι Ελπίδες

Θετικές εντυπώσεις άφησε η Εθνική ομάδα των Ελπίδων του Γιώργου Γεωργιάδη, η οποία κοίταξε στα μάτια την αντίστοιχη της Γερμανίας σε φιλικό ματς, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη και έληξε τελικά ισόπαλο χωρίς τέρματα. Σαφέστατη ήταν η υπεροχή της «γαλανόλευκης» στο πρώτο μέρος, καθώς η ομάδα μας έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες. Μόλις στο 2’ ο Καραγκούνης ντρίμπλαρε και τον αντίπαλο τερματοφύ

  • Ant1
Δημιουργούν προσδοκίες οι Ελπίδες

Θετικές εντυπώσεις άφησε η Εθνική ομάδα των Ελπίδων του Γιώργου Γεωργιάδη, η οποία κοίταξε στα μάτια την αντίστοιχη της Γερμανίας σε φιλικό ματς, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη και έληξε τελικά ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Σαφέστατη ήταν η υπεροχή της «γαλανόλευκης» στο πρώτο μέρος, καθώς η ομάδα μας έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες. Μόλις στο 2’ ο Καραγκούνης ντρίμπλαρε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα Τραπ, όμως την κατάλληλη στιγμή γλίστρησε και δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Λαγός σούταρε, αλλά η μπάλα, αφού κόντραρε στον Τραπ, χτύπησε στο δοκάρι και βγήκε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν ήταν ενδεικτική των δύο ομάδων, λόγω των πολλών αλλαγών που έκαναν οι δύο προπονητές. Μοναδική αξιόλογη στιγμή η κεφαλιά του Ντίνταβι άουτ σε σέντρα του Γιάντσκε και άστοχη έξοδο του Κατσούλη.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα: Λάμπρου (68’ Κατσούλης), Μανωλάς (46’ Κάτσικας, 50’ Τσουμάνης), Αργυρόπουλος (46’ Μητρόπουλος), Κ. Παπαδόπουλος, Σκόνδρας, Καραγκούνης (46’ Βασιλόγιαννης), Λαγός, Φορτούνης (76’ Σοϊλέδης), Ανάκογλου, Χρυσοφάκης (65’ Ταχτσίδης), Γιάννου (76’ Τσίτας).
Γερμανία: Τραπ, Γιουνγκ (46’ Γιάντσκε), Κίρκχοφ, Σόμπιχ (64’ Νόιμαν), Ράους (64’ Σάλγκερ), Ρούντι, Φουνκ (64’ Χέρμαν), Μλάπα (64’ Ντίνταβι), Χόλντμπι, Τόσουν (46’ Κλέμενς), Σούκουτα-Πάσου (79’ Κρος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v