Πανέτοιμος ο Δέλλας

Με τον Τραϊανό Δέλλα στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο έμπειρος αμυντικός έβγαλε και την Τετάρτη, χωρίς πρόβλημα, το δυνατό πρόγραμμα της προπόνησης και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μάνολο Χιμένεθ. Ο Ισπανός προπονητής βλέπει τις επιλογές του ενόψει του αγώνα με τους «πράσινους» να αυξάνονται.

  • Ant1
Πανέτοιμος ο Δέλλας

Με τον Τραϊανό Δέλλα στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο έμπειρος αμυντικός έβγαλε και την Τετάρτη, χωρίς πρόβλημα, το δυνατό πρόγραμμα της προπόνησης και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μάνολο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός προπονητής βλέπει τις επιλογές του ενόψει του αγώνα με τους «πράσινους» να αυξάνονται.  Για το παιχνίδι της Κυριακής ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει μόνο τον τιμωρημένο Ματέος και τον τραυματία Γκέντσογλου, που συνεχίζει να ακολουθεί πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Απόντες από την προπόνηση της Τετάρτης ήταν οι διεθνείς Λυμπερόπουλος, Καφές, Μάκος, Μανωλάς και Γκερέιρο, ενώ στο πρόγραμμα συμμετείχε ο υπό δοκιμή νεαρός Ογκνιέν Οζέγκοβιτς, ο οποίος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Όσον αφορά στα σχέδια του Ισπανού προπονητή για την αρχική ενδεκάδα, θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v