Κρίνει το πρωτάθλημα το ντέρμπι των «αιωνίων»

Η πιο καθοριστική για τη μάχη του τίτλου είναι η 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς αν ο Ολυμπιακός δεν ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» το ερχόμενο Σάββατο, στο ντέρμπι των «αιωνίων», θα βρεθεί «αγκαλιά» με το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν τη διαφορά τους από τον Παναθηναϊκό στο +7, μετά την σημαντική νίκη τους επί του Άρη, και θα υποδεχθούν με ανε

  • Ant1
Κρίνει το πρωτάθλημα το ντέρμπι των «αιωνίων»

Η πιο καθοριστική για τη μάχη του τίτλου είναι η 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς αν ο Ολυμπιακός δεν ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» το ερχόμενο Σάββατο, στο ντέρμπι των «αιωνίων», θα βρεθεί «αγκαλιά» με το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν τη διαφορά τους από τον Παναθηναϊκό στο +7, μετά τη σημαντική νίκη τους επί του Άρη, και θα υποδεχθούν με ανεβασμένη την ψυχολογία τους «πράσινους» στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο να «κλειδώσουν» το πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που του αναλογεί για να κάνει την ανατροπή στο πρωτάθλημα και η νίκη την Κυριακή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, του έδωσε ακόμη μεγαλύτερη πίστη ότι μπορεί να τα καταφέρει. Ωστόσο, άπαντες στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» γνωρίζουν ότι δεν θα πρέπει να χάσουν βαθμούς στο Φάληρο, αν θέλουν να μείνουν ζωντανοί στη μάχη για τον τίτλο.

Παράλληλα, τα βλέμματα στην 23η αγωνιστική στρέφονται και σε ομάδες της επαρχίας. Συγκεκριμένα, ο Εργοτέλης, η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου, αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις στο φετινό πρωτάθλημα αξιώνοντας πλέον ακόμα και την είσοδό τους στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα.

Με καλές επιλογές παικτών, ικανούς προπονητές και ιδανικό κλίμα, οι συγκεκριμένες ομάδες βάζουν τα γυαλιά στους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου, δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όσους ασχολούνται ενεργά με το λαοφιλές άθλημα σε τόσο υψηλό επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v