Έντονο ενδιαφέρον στα παιχνίδια του Europa League

Μεγάλα παιχνίδια και έντονες συγκινήσεις επιφυλάσσει η αποψινή βραδιά, κατά την οποία σερβίρεται το… κυρίως πιάτο των πρώτων αναμετρήσεων της φάσης των «32» του Europa League, με την τηλεόραση του ΑΝΤ1 να δηλώνει παρούσα στο μεγάλο αυτό ποδοσφαιρικό ραντεβού. Η σέντρα έγινε ήδη από την Τρίτη, όταν ο Άρης ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα κόντρα στην κραταιά Μάντσεστερ Σίτι, ενώ τα ελληνικά βλέμματα μαγν

  • Ant1
Έντονο ενδιαφέρον στα παιχνίδια του Europa League

Μεγάλα παιχνίδια και έντονες συγκινήσεις επιφυλάσσει η αποψινή βραδιά, κατά την οποία σερβίρεται το… κυρίως πιάτο των πρώτων αναμετρήσεων της φάσης των «32» του Europa League, με την τηλεόραση του ΑΝΤ1 να δηλώνει παρούσα στο μεγάλο αυτό ποδοσφαιρικό ραντεβού.

Η σέντρα έγινε ήδη από την Τρίτη, όταν ο Άρης ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα κόντρα στην κραταιά Μάντσεστερ Σίτι, ενώ τα ελληνικά βλέμματα μαγνητίζει απόψε (22:05) η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Τούμπα, την οποία μεταδίδει ζωντανά ο ΑΝΤ1.

Εκτός του ιστορικού για τον «Δικέφαλο» του Βορρά αγώνα, άλλα 14 ματς κλέβουν τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων. Ήδη σε εξέλιξη βρίσκεται στο Λουζίτσκι της Μόσχας το ματς μεταξύ της Ρούμπιν και της Τβέντε, ένα αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που προέρχονται από καλές εμφανίσεις από τους ομίλους του Champions League.

Στις 18:00 σειρά παίρνει ο αγώνας της Μέταλιστ Χάρκιβ με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τη γερμανική ομάδα να αποτελεί το φαβορί απέναντι στους άσημους αλλά πάντα επικίνδυνους Ουκρανούς.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον κρύβει ο αγώνας του Σαν Πάολο, όπου η Νάπολι φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ. Οι Ιταλοί, δεύτεροι με τρεις βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Μίλαν στο Καμπιονάτο, υποδέχονται το «Κίτρινο Υποβρύχιο», με την ομάδα του Χοσέ Γκαρίδο να πρέπει να ξεπεράσει την αγωνιστική της κάμψη, απέναντι στην παρέα του Έντινσον Καβάνι και τις ορέξεις της.

Με τις όποιες φιλοδοξίες για εγχώρια διάκριση να αποτελούν πλέον χαμένο όνειρο, η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στο «Λέτνα» της Πράγας από την τοπική Σπαρτάκ, με τους «κόκκινους» του Κένι Νταλγκλίς να στερούνται των υπηρεσιών του Στίβεν Τζέραρντ και του Ντάνιελ Άγκερ. Ωστόσο, ο φορμαρισμένος Ραούλ Μεϊρέλες ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.

Συνολικά το πρόγραμμα της φάσης των «32» έχει ως εξής:

Τρίτη 15/2
Άρης-Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Πέμπτη 17/2
Ρούμπιν Καζάν-Τβέντε σε εξέλιξη
Μέταλιστ Χάρκιβ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 18:00
Νάπολι-Βιγιαρεάλ 20:00
Άντερλεχτ-Άγιαξ 20:00
Λεχ Πόζναν-Μπράγκα 20:00
Μπεσίκτας-Ντιναμό Κιέβου 20:00
Μπενφίκα-Στουτγκάρδη 20:00
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Παρί Σεν Ζερμαίν 20:00
ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 22:05
Σπάρτα Πράγας-Λίβερπουλ 22:05
Ρέιντζερς-Σπόρτινγκ 22:05
Βασιλεία-Σπαρτάκ Μόσχας 22:05
Γιουνγκ Μπόις-Ζενίτ 22:05
Σεβίλλη-Πόρτο 22:05
Λιλ-Αϊντχόβεν 22:05

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v