Συμπλοκές ΜΑΤ-διαδηλωτών έξω από τη Βουλή

Συμπλοκές λαμβάνουν χώρα μεταξύ των διαδηλωτών και δυνάμεων των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας, με την αστυνομία να απαντά με δακρυγόνα στις πέτρες που πέταξαν οι απεργοί, σύμφωνα με το Reuters.

Συμπλοκές ΜΑΤ-διαδηλωτών έξω από τη Βουλή
Άγριες συμπλοκές λαμβάνουν χώρα μεταξύ των διαδηλωτών και δυνάμεων των ΜΑΤ στην Πλατεία Συντάγματος, με την αστυνομία να απαντά με δακρυγόνα στις πέτρες και τις μολότοφ που πετούν οι απεργοί, σύμφωνα με το Reuters. 

Οι συγκρούσεις, εκτός της Πλατείας Συντάγματος, έχουν διαχυθεί και στους γύρω δρόμους, ενώ οι διαδηλωτές δεν φαίνονται διατεθειμένοι να υποχωρήσουν παρά τις κινήσεις της αστυνομίας.
 
"Πετάνε πέτρες και πλαστικά μπουκάλια. Έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε δακρυγόνα για να τους σκορπίσουμε", δήλωσε στο πρακτορείο αξιωματούχος της αστυνομίας. 

Αυτή την ώρα οι οι δρόμοι στο κέντρο είναι κλειστοί. Η κυκλοφορία διακόπηκε στην Πατησίων, τη Γ' Σεπτεμβρίου και τη Σταδίου καθώς και στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια. Κλειστή νωρίτερα και η οδός Πανεπιστημίου, καθώς και οι δρόμοι γύρω από την Πλατεία Συντάγματος.

Το πρακτορείο εκτιμά ότι η συμμετοχή στην πορεία στους 35.000 πολίτες, με συνθήματα όπως "Δεν πληρώνω" και "Καμία θυσία για την πλουτοκρατία".

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. 

    

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v