Συνάντηση Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Αθήνα

Οι κ.κ Martin Schulz και Poul Nyrup Rasmussen βρίσκονται στην Αθήνα, καθώς την Παρασκευή και το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της 11ης Συνόδου Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου και του Poul Nyrup Rasmussen στο Ζάππειο, στις 5 μμ, ενώ στις 8 μμ θα πραγματ

  • Ant1
Συνάντηση Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Αθήνα

Οι κ.κ Martin Schulz και Poul Nyrup Rasmussen βρίσκονται στην Αθήνα, καθώς την Παρασκευή και το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της 11ης Συνόδου Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου και του Poul Nyrup Rasmussen στο Ζάππειο, στις 5 μμ, ενώ στις 8 μμ θα πραγματοποιηθεί δείπνο εργασίας στην Αίγλη Ζαππείου.

Οι εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 5 Μαρτίου από τις 9.00 πμ ως τη 1.00 μμ στο Ζάππειο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v