Εντυπωσιακή νίκη για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επικράτησε του ΠΑΟΚ 4-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο, με δύο γκολ του Σκόκο (35΄, 55΄) και από ένα των Ντιόπ (11΄) και Δέλλα (79΄), στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Από την αρχή του παιχνιδιού η ΑΕΚ ήταν σε θέση οδηγού πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα. Το σκορ για την ΑΕΚ άνοιξε ο Ντιόπ στο 11ο

  • Ant1
Εντυπωσιακή νίκη για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επικράτησε του ΠΑΟΚ 4-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο, με δύο γκολ του Σκόκο (35΄, 55΄) και από ένα των Ντιόπ (11΄) και Δέλλα (79΄), στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Από την αρχή του παιχνιδιού η ΑΕΚ ήταν σε θέση οδηγού πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα. Το σκορ για την ΑΕΚ άνοιξε ο Ντιόπ στο 11ο λεπτό, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο από δεξιά, εκείνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια, η ομάδα της ΑΕΚ έχασε πολλές ευκαιρίες με σημαντικότερες αυτές του Μπλάνκο και του Μίτσελ, όμως στο 35’ ο Γεωργέας μπήκε από δεξιά, γύρισε την μπάλα στον Σκόκο, ο οποίος έκανε το 2-0. Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ ήταν στο 34’ με τον Βιτόλο, καθώς μετά από μια δικιά του προσπάθεια σούταρε, όμως ο Σάχα απέκρουσε.

Στην επανάληψη του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και η ΑΕΚ έκανε γρήγορα το 3-0, με τον Σκόκο στο 55', ο οποίος αφού απέφυγε δύο αντιπάλους σούταρε και νίκησε τον Κρέσιτς. Οι χαμένες ευκαιρίες από πλευράς ΑΕΚ συνεχίστηκαν, με έναν ΠΑΟΚ να είναι εκτός ρυθμού, ενώ δεν άργησε να γίνει και το 4-0 στο 79', με κεφαλιά του Δέλλα, ύστερα από κόρνερ του Γκερέιρο και άστοχη έξοδο του Κρέσιτς.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ο αγώνας με την ψυχολογία της ΑΕΚ να ανεβαίνει κατακόρυφα, ενώ πλέον ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει άμεσα να χάσει την είσοδό του στα πλέι οφ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καράμπελας - Σνάουτσνερ, Τσιρίλο

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Δέλλας, Ματέος, Γκερέιρο (83' Λεονάρντο), Μίτσελ, Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο, Ντιόπ, Γεωργέας (77' Μανωλάς), Σκόκο (72' Μπαχά).

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Βιτόλο, Ελ Ζαρ, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (59' Μουσλίμοβιτς), Κοντρέρας, Φωτάκης, Σνάουντσνερ (46' Σακελλαρίου), Τσουκαλάς (65' Αρίας), Αθανασιάδης, Ετό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v