Σήμερα το εξ' αναβολής παιχνίδι ΠΑΟΚ-Εργοτέλης

Με το εξ’ αναβολής παιχνίδι ΠΑΟΚ-Εργοτέλης ολοκληρώνεται σήμερα (17.15) η 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά κυρίως η βαριά ήττα από την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, έχουν φέρει το «Δικέφαλο του Βορρά» σε δύσκολη θέση, αναφορικά με την είσοδο στα πλέι-οφ, με αποτέλεσμα το σημερινό ματς να αποκτά χαρακτήρα τελικού.

  • Ant1
Σήμερα το εξ αναβολής παιχνίδι ΠΑΟΚ-Εργοτέλης

Με το εξ’ αναβολής παιχνίδι ΠΑΟΚ-Εργοτέλης ολοκληρώνεται σήμερα (17.15) η 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά κυρίως η βαριά ήττα από την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, έχουν φέρει το «Δικέφαλο του Βορρά» σε δύσκολη θέση, αναφορικά με την είσοδο στα πλέι-οφ, με αποτέλεσμα το σημερινό ματς να αποκτά χαρακτήρα τελικού.

Ο Μάκης Χάβος δεν έχει στη διάθεσή του, τους Πάμπλο Γκαρσία, Μπρούνο Τσιρίλο και Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ από την άλλη ο Νίκος Καραγεωργίου δεν υπολογίζει τον τραυματία Μπέτο.

Ο Μάκης Χάβος προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 4-2-3-1, με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τους Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζά, Κοντρέρας στην άμυνα, Τσουκαλά και Βιτόλο αμυντικά χαφ και τους Κουτσιανικούλη, Ίβιτς, Σαλπιγγίδη πίσω από τον Μουσλίμοβιτς. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί με αξιώσεις τόσο ο Κρέσιτς στο τέρμα, όσο και ο Ετό στα δεξιά της άμυνας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v