Συλλαλητήριο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Συλλαλητήριο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργάνωσαν στην πλατεία Συντάγματος εργατικά συνδικάτα, παρουσία της γενικής γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα. Η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι «η μαζική συμμετοχή των γυναικών των λαϊκών στρωμάτων στον αγώνα θα προσδώσει δυναμική, αποτελεσματικότητα, ευαισθησία και διεισδυτικότητα. Αυτό είναι το ζητούμενο».

  • Ant1
Συλλαλητήριο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Συλλαλητήριο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργάνωσαν στην πλατεία Συντάγματος εργατικά συνδικάτα, παρουσία της γενικής γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα.

Η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι «η μαζική συμμετοχή των γυναικών των λαϊκών στρωμάτων στον αγώνα θα προσδώσει δυναμική, αποτελεσματικότητα, ευαισθησία και διεισδυτικότητα. Αυτό είναι το ζητούμενο».

Επίσης, σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τη λύση που δόθηκε για τους μετανάστες απεργούς πείνας, η Αλέκα Παπαρήγα έκανε λόγο για «μεσοβέζικά πράγματα για ένα πολύ κρίσιμο πρόβλημα».

«Νομίζω αποκτά ξανά επικαιρότητα η θέση του ΚΚΕ απ’ τις αρχές της δεκαετίας του ’80 ότι η Ευρωένωση είναι μια λυκοσυμμαχία. Οι λύκοι τσακώνονται μεταξύ τους για τη λεία, ποδοπατούν τους λαούς. Αυτή θα είναι η Σύνοδος. Επομένως ο λόγος αποκλειστικά και μόνο στους λαούς», ήταν η απάντηση της κ. Παπαρήγα σε ερώτηση για το τι μπορεί να περιμένει ο λαός από την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την Παρασκευή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v