Επιστροφή στις νίκες με ορεξάτο Σισέ

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο ήττες και μία ισοπαλία, επικρατώντας του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη με 3-1, έχοντας για ακόμη μία φορά σε μεγάλη ημέρα τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος μπορεί να μην σκόραρε, αλλά δημιούργησε και τα τρία γκολ της ομάδας του. Οι «πράσινοι» μπήκαν ορεξάτοι στο τερέν, καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά-ψαράκι του Αντώνη Πετρόπουλο

  • Ant1
Επιστροφή στις νίκες με ορεξάτο Σισέ

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο ήττες και μία ισοπαλία, επικρατώντας του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη με 3-1, έχοντας για ακόμη μία φορά σε μεγάλη ημέρα τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος μπορεί να μην σκόραρε, αλλά δημιούργησε και τα τρία γκολ της ομάδας του.

Οι «πράσινοι» μπήκαν ορεξάτοι στο τερέν, καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά-ψαράκι του Αντώνη Πετρόπουλου έπειτα από ιδανική σέντρα του Σισέ. Παρά την υπεροχή που είχε στον αγωνιστικό χώρο, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να τη μετουσιώσει σε ένα δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ισορροπήσουν το ματς και να ισοφαρίσουν στο 36ο λεπτό.

Συγκεκριμένα ήταν ο Αραμπατζής, ο οποίος επωφελήθηκε από τον τραυματισμό του Σπυρόπουλου, πήρε τη μπάλα έδωσε στον Επαλέ αυτός στον Μαχόπ κι αυτός έγραψε το 1-1. Μάλιστα, ο Ηρακλής θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, όμως το απευθείας φάουλ του Λίμα πέρασε λίγο άουτ και στο τετ α τετ με τον Επαλέ στις καθυστερήσεις ο Τζόρβας αντέδρασε θετικά.

Όπως ξεκίνησε ο αγώνας, έτσι ξεκίνησε και η επανάληψη. Στο 51ο λεπτό, ο Σισέ πέρασε στον Πετρόπουλο και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού διπλασίασε με πλασέ τόσο τα δικά του τέρματα όσο και αυτά της ομάδας του. Το 1-2 έκοψε τα πόδια των Θεσσαλονικέων, οι οποίοι σχεδόν πέταξαν λευκή πετσέτα, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να κυριαρχήσει ολοκληρωτικά στο γήπεδο. Το γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 83ο λεπτό έπειτα από ασθενή απόκρουση του Ελευθερόπουλου σε σουτ του Σισέ ήρθε για να σφραγίσει την επάνοδο των «πρασίνων» στα επιτυχή αποτελέσματα με το τελικό 1-3.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής (70’ Κεϊτά), Λίμα, Παπαστεριανός, Κυριαζής, Ντάνι, Κανακούδης (70’ Ρόμπλες), Μάρα, Μαχόπ (81’ Βουτσιάς), Ζερκά, Επαλέ.
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος (39’ Ιωαννίδης), Σαριέγκι (90’ Σεϊταρίδης), Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μαρίνος, Πετρόπουλος (71’ Χριστοδουλόπουλος), Σισέ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v