Απεργιακές κινητοποιήσεις σε Μέσα Μεταφοράς και ΜΜΕ

Νέα ταλαιπωρία έρχεται για το επιβατικό κοινό καθώς, την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.  Στην απεργία δεν θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στα μπλε λεωφορεία. Την απόφαση έλαβαν οι συνδικαλιστές των αστικών συγκοινωνιών κατά την συνεδρίαση του συντονιστικού τους οργάνου την Κυριακή. Σημειώνεται, ότι την ίδια ημέρα (17/3) 24ωρη απεργία αναμένεται ν

  • Ant1
Απεργιακές κινητοποιήσεις σε Μέσα Μεταφοράς και ΜΜΕ

Νέα ταλαιπωρία έρχεται για το επιβατικό κοινό καθώς, την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Στην απεργία δεν θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στα μπλε λεωφορεία.

Την απόφαση έλαβαν οι συνδικαλιστές των αστικών συγκοινωνιών κατά την συνεδρίαση του συντονιστικού τους οργάνου την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, αποφάσισαν στην απεργία την Πέμπτη 17 Μαρτίου να συμμετάσχουν το Μετρό, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, τα Τρόλεϊ και το Τραμ. Ωστόσο, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα κινηθούν κανονικά, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά αποφάσισαν να μην πάρουν μέρος στην απεργία. 

Σημειώνεται, ότι την ίδια ημέρα (17/3) 24ωρη απεργία αναμένεται να πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι σε όλα στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v