Με μηνύσεις «απάντησε» ο Α. Μπέος

Μηνύσεις σε βάρος του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, και του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, κατέθεσε την Τρίτη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, για το σκάνδαλο με τις ηχογραφημένες συνομιλίες, που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κ. Μπέος κατηγορεί ως υποκλοπέα τον κ. Νικόλα Πατέρα και τον κ. Αλέξη Κούγια ως συνεργό του στην υπόθεση.

  • Ant1
Με μηνύσεις «απάντησε» ο Α. Μπέος

Μηνύσεις σε βάρος του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, και του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, κατέθεσε την Τρίτη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, για το σκάνδαλο με τις ηχογραφημένες συνομιλίες, που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Μπέος κατηγορεί ως υποκλοπέα τον κ. Νικόλα Πατέρα και τον κ. Αλέξη Κούγια ως συνεργό του στην υπόθεση.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου εξαπέλυσε νέα επίθεση σε βάρος των δύο ανδρών κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο κ. Μπέος χαρακτήρισε εκ νέου υποκλοπέα τον Νίκο Πατέρα και συνεργάτη του τον πρόεδρο της Παναχαϊκής.

«Ζήτησα να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου από τις 8 Σεπτεμβρίου, που ορίστηκε ο Δαλούκας στο Άρης-Παναθηναϊκός μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου που είναι μια μέρα μετά τον αγώνα. Να δούμε πόσες φορές μίλησα εγώ με τον Δαλούκα, πόσες ο Νικόλας Πατέρας και τι ειπώθηκε», τόνισε ο κ. Μπέος, ενώ έκανε λόγο για συνεργασία με τον κ. Πατέρα το καλοκαίρι ενάντια στα συμφέροντα του Παναθηναϊκού.

Στο μεταξύ, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε τα Δευτέρα πως υπάρχει και τρίτο ηχητικό ντοκουμέντο. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο τής Σούπερ Λίγκα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v