Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγωγή Πατέρα κατά του Αχιλλέα Μπέου

Αγωγή σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο εφοπλιστής Νικόλας Πατέρας ζητώντας ως αποζημίωση 1.000.000 ευρώ, για ηθική βλάβη και συκοφαντική δυσφήμιση. Αφορμή για την προσφυγή του κ. Πατέρα στάθηκε η πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του Αχιλλέα Μπέου και τα όσα υποστήριξε σε βάρος του. Επίσης, ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα κατέθεσαν το πρωί της Τετάρτης ο υπεύθυνος ανάπτυξης

  • Ant1
Αγωγή Πατέρα κατά του Αχιλλέα Μπέου

Αγωγή σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο εφοπλιστής Νικόλας Πατέρας ζητώντας ως αποζημίωση 1.000.000 ευρώ, για ηθική βλάβη και συκοφαντική δυσφήμιση.

Αφορμή για την προσφυγή του κ. Πατέρα στάθηκε η πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του Αχιλλέα Μπέου και τα όσα υποστήριξε σε βάρος του.

«Ψευδές και συκοφαντικό παραλήρημα» χαρακτηρίζει στην αγωγή ο Νικόλας Πατέρας τα όσα υποστηρίζει ο Αχιλλέας Μπέος ενώ επιφυλάσσεται να καταθέσει σε βάρος του και μήνυση και το ποσό που θα του επιδικαστεί θα το δωρίσει στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Επίσης, ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα κατέθεσαν το πρωί της Τετάρτης ο υπεύθυνος ανάπτυξης  Διαιτησίας Κύρος Βασσάρας και ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης, για την υπόθεση με τις κασέτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Θωμαΐδης ο δημοσιογράφος ανέφερε τα όσα γνωρίζει για το θέμα μέσα από την εκπομπή του, ενώ κατέθεσε ένα νέο CD, το οποίο, όπως είπε, του έστειλαν με ανώνυμη επιστολή, την οποία επίσης κατέθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v