
Δυσαρέσκεια υπάρχει στην ΑΕΚ μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Η συντριβή με 6-0 από τον Ολυμπιακό, υποχρέωσε την ΠΑΕ ΑΕΚ να εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία ζητά συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για τη "μαύρη βραδιά", όπως τη χαρακτηρίζει. Παράλληλα, κάνει έκκληση για διατήρηση της ηρεμίας και επισημαίνει ότι μεγάλος στόχος παραμένει η κατάκτηση του κυπέλλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των "κιτρινόμαυρων":
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους της ομάδας για τη σημερινή μαύρη βραδιά, που δυστυχώς θα μείνει ως μια από τις πιο άσχημες στιγμές της ιστορίας του συλλόγου μας.
Οι ευθύνες βαραίνουν όλους και τον καθένα μας ξεχωριστά. Η σημερινή ήττα πρέπει να αποτελέσει κακή παρένθεση ώστε να μην αποπροσανατολιστούμε από τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης ενός τροπαίου ύστερα από εννέα χρόνια και τη μάχη για τη δεύτερη θέση στα play-off του πρωταθλήματος.
Πλέον η προσπάθεια όλων μας είναι να παραμείνει ήρεμη η ομάδα και ο κόσμος πρέπει να την στηρίξει, όπως κάνει κάθε φορά τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα».
Το πρωί της Δευτέρας, συζήτησαν ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης και ο τεχνικός Μανόλο Χιμένεθ για το μέλλον της ομάδας και πως θα διαχειριστεί η Ένωση, αυτή την ήττα.