Τη λήψη νέων σκληρών μέτρων βλέπουν στην ΝΔ

Την εκτίμηση πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη λήψη και νέων σκληρών μέτρων επανέλαβε η Νέα Δημοκρατία, εξαπολύοντας επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου για την πολιτική που ακολουθεί. Ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κατηγόρησε την κυβέρνηση για αναποτελεσματικότητα. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ διατύπωσε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα λ

  • Ant1
Τη λήψη νέων σκληρών μέτρων βλέπουν στην ΝΔ

Την εκτίμηση πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη λήψη και νέων σκληρών μέτρων επανέλαβε η Νέα Δημοκρατία, εξαπολύοντας επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου για την πολιτική που ακολουθεί.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κατηγόρησε την κυβέρνηση για αναποτελεσματικότητα.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ διατύπωσε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα λάβει και νέα σκληρά μέτρα, αναφέροντας ότι δεν πείθεται από τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες. Η ΝΔ εκτιμά πως το «πακέτο» που αποφασίστηκε θα έχει και ένα κόστος, ενώ υποστηρίζει πως η πολιτική του Μνημονίου οδηγεί σε ολοένα και μεγαλύτερη ύφεση κάτι που θα αναγκάσει την κυβέρνηση να λάβει και νέα σκληρά μέτρα.

Παράλληλα, ο κ. Μιχελάκης σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής τόνισε ότι «ο Αντώνης Σαμαράς δεν διαφωνεί με τους στόχους σταθεροποίησης και εξυγίανσης της οικονομίας, διαφωνεί όμως με το μίγμα της εφαρμοζόμενης πολιτικής».

«Η πολιτική αυτή δεν βγαίνει, παγιδεύει την οικονομία σε υψηλούς κύκλους ύφεσης και υπερχρέωσης και ωθεί σε όλο σκληρότερα και αναποτελεσματικά μέτρα. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έχουμε πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v