Ετοιμάζει δοκιμές ο Σάντος με την Πολωνία

Την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και να ανακατέψει την… τράπουλα στο αρχικό σχήμα θα έχει την Τρίτη (21:30) ο Φερνάντο Σάντος στο φιλικό της Εθνικής μας με την Πολωνία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Πορτογάλος τεχνικός, λίγες ημέρες μετά την δύσκολη νίκη επί της Μάλτας για τα προκριματικά του Euro 2012, θα προσπαθήσει να προβεί σε αλλαγές προκειμένου να βελτιώσει ορισμένα σημεία στο παιχνίδι της εθνικ

  • Ant1
Ετοιμάζει δοκιμές ο Σάντος με την Πολωνία

Την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και να ανακατέψει την… τράπουλα στο αρχικό σχήμα θα έχει την Τρίτη (21:30) ο Φερνάντο Σάντος στο φιλικό της Εθνικής μας με την Πολωνία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λίγες ημέρες μετά την δύσκολη νίκη επί της Μάλτας για τα προκριματικά του Euro 2012, θα προσπαθήσει να προβεί σε αλλαγές προκειμένου να βελτιώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι της εθνικής μας ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Ιουνίου (4/6) με την Μάλτα, αλλά και των επόμενων που θα ακολουθήσουν με την Κροατία, το Ισραήλ τη Λετονία και τη Γεωργία.

Το σημαντικό για την εθνική μας, πάντως, είναι ότι με τους τρεις βαθμούς που πήρε το Σάββατο στη Βαλέτα βρέθηκε μόνη στην πρώτη θέση του ομίλου και έγινε το «αφεντικό» για την πρόκριση στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, που θα φιλοξενήσουν την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012.

Την ίδια στιγμή άπαντες στο «στρατόπεδο» της εθνικής μας εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι η εθνική μας θα καταφέρει να πάρει το απευθείας εισιτήρια την πρόκριση στο Euro. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v