Αναστέλλουν οι φαρμακοποιοί Πειραιά το «εμπάργκο» στον ΟΠΑΔ

Από την 1η Απριλίου οι φαρμακοποιοί του Πειραιά αποφάσισαν να αναστείλουν το εμπάργκο που είχαν επιβάλει προς τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ μετά την απόφαση που πήρε το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά σε έκτακτη συνεδρίασή του, αργά το απόγευμα της Τετάρτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι είχαν προχωρήσει οι διαδικασίες καταβολής των οφειλών του ΟΠΑΔ προς αυτούς, σε αντίθεση με τους φαρμα

  • Ant1
Αναστέλλουν οι φαρμακοποιοί Πειραιά το «εμπάργκο» στον ΟΠΑΔ

Από την 1η Απριλίου οι φαρμακοποιοί του Πειραιά αποφάσισαν να αναστείλουν το εμπάργκο που είχαν επιβάλει προς τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ μετά την απόφαση που πήρε το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά σε έκτακτη συνεδρίασή του, αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι είχαν προχωρήσει οι διαδικασίες καταβολής των οφειλών του ΟΠΑΔ προς αυτούς, σε αντίθεση με τους φαρμακοποιούς της Αθήνας, οι οποίοι λένε ότι δεν έχουν πάρει ακόμη τα εντάλματα πληρωμής από τις υπηρεσίες του ταμείου.

Από το ταμείο του δημοσίου έγινε σαφές ότι η αποπληρωμή των φαρμακοποιών για τους δύο πρώτους μήνες του 2011, που φθάνει τα 100 εκατ. ευρώ, είναι ζήτημα ημερών.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v