Στα δικαστήρια για υπόθεση εκβίασης καταστηματαρχών

Δεκαπέντε άτομα, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων για εκβίαση καταστηματαρχών που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής, οδηγήθηκαν την Τετάρτη στον εισαγγελέα Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι βασικότερες κατηγορίες, που στοιχειοθετούνται από τις δικογραφίες που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση περίπου 217 άτομα, εκ των οποίων πολλά έχουν συλληφθεί ή ήδη κ

  • Ant1
Στα δικαστήρια για υπόθεση εκβίασης καταστηματαρχών

Δεκαπέντε άτομα, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων για εκβίαση καταστηματαρχών που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής, οδηγήθηκαν την Τετάρτη στον εισαγγελέα Πειραιά.

Οι δεκαπέντε πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα και τη Δευτέρα, καθώς η διαδικασία διακόπηκε μετά από τηλεφώνημα για βόμβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βασικότερες κατηγορίες, που στοιχειοθετούνται από τις δικογραφίες που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση περίπου 217 άτομα, εκ των οποίων πολλά έχουν συλληφθεί ή ήδη κρατούνται στις φυλακές, είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση του νόμου περί όπλων, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και εκβιασμός σε βαθμό κακουργήματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v