Αντιπαράθεση Παπανδρέου – Τσίπρα στη Βουλή

Γιώργος Παπανδρέου και Αλέξης Τσίπρας διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια αποδοκιμασιών εις βάρος μελών της κυβέρνησης. «Δεν έχουμε κανέναν φόβο και θα πηγαίνουμε κοντά στον ελληνικό λαό. Είναι καθήκον και υποχρέωσή μας να είμαστε κοντά του», τόνισε στη Βουλή ο πρωθυπουργός, απαντώντας στα πυρά του κ. Τσίπρα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης έχει εκπ

  • Ant1
Αντιπαράθεση Παπανδρέου – Τσίπρα στη Βουλή

Γιώργος Παπανδρέου και Αλέξης Τσίπρας διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια αποδοκιμασιών εις βάρος μελών της κυβέρνησης.

«Δεν έχουμε κανέναν φόβο και θα πηγαίνουμε κοντά στον ελληνικό λαό. Είναι καθήκον και υποχρέωσή μας να είμαστε κοντά του», τόνισε στη Βουλή ο πρωθυπουργός, απαντώντας στα πυρά του κ. Τσίπρα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης έχει εκπνεύσει, «είναι φοβισμένη και φοβάται να κατέβει στον ελληνικό λαό».

«Ο πολιτικός χρόνος παρά λίγο να εκπνεύσει για τη χώρα, γιατί ήταν πολύ κοντά, όταν αναλάβαμε, και το αποφύγαμε με τις αποφάσεις μας και τις θυσίες του ελληνικού λαού», αντέτεινε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την κυβέρνηση «σκληρή νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση, χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση», ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μην υπεκφεύγει από τις ευθύνες του, αλλά να συμμετάσχει στη συζήτηση για ένα μεσοπρόθεσμό πρόγραμμα για την οικονομία της χώρας.

Ο κ. Παπανδρέου, μάλιστα, κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για ανεύθυνη στάση και τόνισε ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης είναι να σχεδιάσει τη σωτηρία και το μέλλον της χώρας, να προστατεύσει, να αξιοποιήσει και να αναδείξει τη δημόσια περιουσία, και πρόσθεσε με έμφαση: «Δεν θέλουμε να θίξουμε μισθούς και συντάξεις».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v