Προκήρυξη της FAI στο φάκελο - βόμβα

Προκήρυξη «ενσωματωμένη» στον φάκελο βόμβα που εστάλη την Πέμπτη στις φυλακές Κορυδαλλού ανακάλυψαν οι ειδικοί της αστυνομίας που εξουδετέρωσαν τον εκρηκτικό μηχανισμό. Οπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή, μέσα στον κίτρινο φάκελο όπου υπήρχε ο εκρηκτικός μηχανισμός, βρέθηκε ένα μικρό ρολό χαρτιού περιτυλιγμένο με μονωτική ταινία που όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για προκήρυξη ανάληψης ευθύνης την οποία

  • Ant1
Προκήρυξη της FAI στο φάκελο - βόμβα

Προκήρυξη «ενσωματωμένη» στον φάκελο βόμβα που εστάλη την Πέμπτη στις φυλακές Κορυδαλλού ανακάλυψαν οι ειδικοί της αστυνομίας που εξουδετέρωσαν τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Οπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή, μέσα στον κίτρινο φάκελο όπου υπήρχε ο εκρηκτικός μηχανισμός, βρέθηκε ένα μικρό ρολό χαρτιού περιτυλιγμένο με μονωτική ταινία που όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για προκήρυξη ανάληψης ευθύνης την οποία υπογράφει η ιταλική οργάνωση «Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Δίκτυο (FAI)».

Η προκήρυξη η οποία ήταν γραμμένη στα ιταλικά, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η αποστολή του παγιδευμένου φακέλου πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη αλληλεγγύης στα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς καθώς και σε φυλακισμένους συντρόφους τους στη Χιλή, Ελβετία και Γερμανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v