Επίθεση με μολότοφ στα ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή των Εξαρχείων όταν ομάδες νεαρών έκαναν επιθέσεις στην οδό Στουρνάρη, με βόμβες μολότοφ και πέτρες, εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ. Οι νεαροί έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων κι έκαναν εφορμήσεις για αρκετή ώρα, ενώ χρειάστηκε να γίνει χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης από τους αστυνομικούς για να απομακρυνθούν οι ταραξίες. Τα επει

  • Ant1
Επίθεση με μολότοφ στα ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή των Εξαρχείων όταν ομάδες νεαρών έκαναν επιθέσεις στην οδό Στουρνάρη, με βόμβες μολότοφ και πέτρες, εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ.

Οι νεαροί έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και έκαναν εφορμήσεις για αρκετή ώρα, ενώ χρειάστηκε να γίνει χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης από την πλευρά των αστυνομικών, προκειμένου να απομακρυνθούν οι ταραξίες.

Τα επεισόδια έληξαν μετά από περίπου δύο ώρες, γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή σοβαρές ζημιές, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο να βρεθούν στοιχεία για τους δράστες από κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων ή τραπεζών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v