Νέες λίστες με αποτελέσματα φοροελέγχων

Νέες λίστες έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών με τα αποτελέσματα φοροελέγχων και κατασχέσεων από ληξιπρόθεσμα χρέη, την ώρα που η εφορία ξεκινά κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων σε συγκεκριμένες ομάδες φορολογούμενων για τους οποίους έχει εντοπίσει ενδείξεις φοροδιαφυγής. Πρόκειται για φορολογούμενους, κυρίως ελεύθερους επαγγελματίες με υψηλά εισοδήματα και άλλους με μεγάλη ακίνητη π

  • Ant1
Νέες λίστες με αποτελέσματα φοροελέγχων

Νέες λίστες έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών με τα αποτελέσματα φοροελέγχων και κατασχέσεων από ληξιπρόθεσμα χρέη, την ώρα που η εφορία ξεκινά κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων σε συγκεκριμένες ομάδες φορολογούμενων για τους οποίους έχει εντοπίσει ενδείξεις φοροδιαφυγής.

Πρόκειται για φορολογούμενους, κυρίως ελεύθερους επαγγελματίες με υψηλά εισοδήματα και άλλους με μεγάλη ακίνητη περιουσία που χρωστούν στο δημόσιο ή δεν έχουν υποβάλει δηλώσεις ΦΠΑ, για όλους όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το κράτος, καθώς και για μεγάλες επιχειρήσεις.

Μεταξύ αυτών είναι και τραγουδιστές, συμβολαιογράφοι, προμηθευτές φαρμακείων, μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ κ.α. Ωστόσο, χιλιάδες είναι οι συνεπείς φορολογούμενοι που εμφανίζονται δύσπιστοι για το αποτέλεσμα και ζητούν έργα και όχι μόνο εξαγγελίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v